BIORESONANTIE & BODYSCAN

BRENG KLACHTEN IN BEELD

Zit je niet lekker in je vel? Heb je al een tijdje last van ‘vage’ klachten, vermoeidheid of pijnlijke spieren en vind je maar geen passende behandeling? Of ben je gewoon benieuwd of jouw lichaam optimaal functioneert? Doe dan eens een bodycheck, oftewel ‘bioresonantiebehandeling’, bij MoSense. Dat is volledig pijnloos overigens.

Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Deze werken zowel op zichzelf, maar communiceren ook onderling met elkaar door middel van minuscule lichtsignalen, ‘fotonen’ om precies te zijn. Bij een gezond lichaam loopt die communicatie vlekkeloos. Maar stel dat een orgaan ziek is, dan zenden de cellen ‘verkeerde’ trillingen uit, net als een verstoorde radiofrequentie eigenlijk. Om deze ‘chaos’ in het lichaam te herstellen, biedt bioresonantie uitkomst.

DE BEHANDELING IN HET KORT

Tijdens de bioresonantiebehandeling wordt je lichaam van top tot teen gescand. Dit gebeurt met behulp van een speciaal apparaat dat trillingsfrequenties meet. Door deze uitgebreide test worden verstoringen en blokkades van de hierboven genoemde cellen opgespoord en zichtbaar gemaakt. Daarbij wordt er onder andere gekeken naar je organen, energiestromen, voedingsstoffen en eventuele tekorten aan bepaalde vitaminen en mineralen. Dit alles is volledig pijnloos, onschadelijk voor je lichaam en je mag gewoon je kleren aanhouden.

HOE WERKT BIORESONANTIE?

Het bioresonantieapparaat stuurt gezonde trillingen naar je lichaam. Als jouw lijf met deze trillingen meetrilt, dan betekent dit dat jouw lichaam op deze gebieden in balans is. Maar pakt je lichaam de trillingen niet op, dan is er disbalans en vergen dat gebied en de bijbehorende cellen de nodige aandacht. Daarnaast laat de bodyscan zien waar de blokkades zitten en dus de kern van je klacht(en) ligt. En pas als je dat weet, kun je klachten ook behandelen.

Met de uiteindelijke diagnose kunnen wij – of een andere behandelaar – vervolgens concreet aan de slag. En is het mogelijk om een behandelplan op te zetten om jouw klachten en/of verstoringen en blokkades te herstellen. Omdat het apparaat bovendien trillingen naar je lichaam stuurt, wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam geactiveerd. Dat in combinatie met de juiste behandeling zorgt ervoor dat je lichaam de juiste balans terugkrijgt en herstelt.

VOOR WIE IS BIORESONANTIE?

Bioresonantie kan helpen bij tal van klachten waarvoor geen duidelijk oorzaak is of, beter gezegd, lijkt te zijn. Denk aan:

 • allergieën;
 • darmklachten;
 • depressie;
 • gewrichtsklachten;
 • hoofdpijn/migraine;
 • hooikoorts;
 • huidklachten;
 • maagklachten;
 • menstruatieproblemen;
 • ontstekingen;
 • spierklachten;
 • vermoeidheid.

WAT IS BIORESONANTIE?

Resonantie komt van het Latijnse woord ‘resonare’ dit betekent ‘meetrillen’. ‘Bio’ staat op zijn beurt voor leven en de natuur. Die twee gecombineerd gaan ervan uit dat alles in je lichaam een eigen trillingsfunctie heeft. Dus ook die eerdergenoemde miljarden cellen die door middel van deze trillingen met elkaar communiceren.

PRAKTISCHE GEGEVENS BIORESONANTIE

Tijdens het eerste bioresonantieconsult proberen we zo veel mogelijk relevante verstoringen in kaart te brengen. Deze intake duurt samen met de test ongeveer een uur. Afhankelijk van de klacht heb je circa 2 tot 10 vervolgbehandelingen nodig die ongeveer 45 tot 60 minuten duren.

VERGOEDING BIORESONANTIE

In een aantal gevallen wordt bioresonantie vergoed door je zorgverzekeraar. Wil je weten of je behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? Neem dan altijd even contact op met je zorgverzekeraar.

EEN BIORESONANTIEBEHANDELING BOEKEN?

Oorzaken van lastig te definiëren klachten in beeld brengen? Bioresonantie kan helpen door de klacht bij de kern aan te pakken en je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen. Neem voor meer informatie contact op via: info@mosense.nl. Of stuur een berichtje via WhatsApp naar nummer: 06 53 38 38 82. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.