BLOG

Het consult; De behandeling

Datum: 19 maart 2023

Vragen?
Contact

Kom jij naar MoSense voor een natuurgeneeskundige behandeling dan heb jij al contact gehad met jouw zorgverzekering en kom jij in aanmerking voor een behandeling op basis van natuurgerichte geneeskunde. Jouw zorgverzekering vergoed dan de massages volledig of gedeeltelijk. Tijdens deze behandelingen werken wij volgens een  vaststaand programma waar we je in dit blog graag meer over vertellen. 

Wat doe ik voorafgaand aan deze behandeling? 

Jij heb contact gezocht met jouw zorgverzekering. Afhankelijk van jouw zorgpakket hebben zij jouw verteld of je deze massages vergoed of gedeeltelijk vergoed krijgt. Heb jij een positief antwoord gekregen dan kun je bij ons een afspraak inplannen. Hiervoor is geen verwijzing nodig van je huisarts. Wil jij meer informatie over de voorwaarden betreft deze vergoeding? Klik dan hier

Anamnese

Een behandeling onder een natuurgeneeskundig consult start altijd met een uitgebreide anamnese. Deze intake wordt afgenomen om zo goed mogelijk in beeld te brengen met welke klacht jij komt en hoe wij onze behandelingen, op maat, zo goed mogelijk kunnen inzetten. Jij kunt al voorbereidend werk doen. Op de site vind jij de formulieren met de intake. Deze zijn gemakkelijk te downloaden. Vul ze thuis op je gemak in. Het zorgt ervoor dat wij bij een eerste consult geen tijd kwijt zijn aan het invullen van de intake. Hierdoor houden wij meer tijd over om direct een behandeling in te zetten. 

Het consult; De behandeling

Onze behandelingen bestaan uit het geven van massages. Door gebruik te maken van verschillende massage technieken kunnen wij doelgericht zorgen voor een klachtenvrij leven. Elk mens is uniek, elke klacht is uniek. Dit maakt dat wij een behandeling op maat in zetten. Het consult is altijd gericht op het verbeteren van jouw gezondheid. Hierbij wordt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam aangewakkerd. Onze consulten kunnen zowel een fysieke behandeling omvatten als aandacht geven aan de psyche. Een combinatie van massage behandelingen en gesprekken zijn hierdoor dus bij MoSense mogelijk. Natuurlijk gaat een behandeling bij ons helend zijn. Echter is ook van belang dat jij in jouw prive situatie een gezonde leefstijl hanteert. Wij geven je hiertoe handige tips, tricks en tools. We delen gedurende de behandeling kennis, vaardigheden en bewustwording en die kun je natuurlijk ook na afloop van de behandeling ‘mee naar huis nemen’. 

Afsluiten van de behandeling

Een behandel traject wordt afgesloten als jij merkt dat er verbetering zit in jouw klachten.

Om dat elke klacht,situatie en cliënt uniek is zal deze verbetering bij de een meer tijd kosten als bij de ander. Als de klachten volledig hersteld zijn en je de aangeboden kennis, vaardigheden en bewustwording goed kunt toepassen, sluiten we de behandeling af.

Belangrijk om te weten: onze massage gezondheidsbehandelingen niet bedoeld zijn als vervanging van een reguliere diagnose en behandeling, maar als aanvulling daarop.

 

Sportieve groet, 

MoSense

Tekst: FIDUCIA

Esther van de Moosdijk

 

Tags:

MAKE SENSE, MOSENSE

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak inplannen