BLOG

Jouw zelfherstellend vermogen

Datum: 26 november 2023

Vragen?
Contact

Jouw zelfherstellend vermogen

Je innerlijke kracht die probeert je lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden.

Ofwel het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. En dat een massage behandeling daaraan bijdraagt hebben we natuurlijk al heel vaak benoemd in ons eerder geschreven blogs. Maar wat is dat nu precies en hoe activeer jij je lichaam om gezond en goed te blijven functioneren? Lees mee…

Wat is het nu eigenlijk precies? 

Ieder lichaam heeft een zelfherstellend vermogen in zich, als een innerlijke kracht. Dit zelfhelende vermogen is enorm krachtig en werkt vooral als het zenuwstelsel ontspannen is. Jouw zelfhelend vermogen stuurt al jouw lichaamsprocessen aan. Wat het zelfherstellend vermogen vooral nodig heeft is een goede balans tussen lichaam en geest. Het lichaam wordt gezien als 1. Alle processen die ervoor zorgen dat jij optimaal functioneert hebben elkaar nodig. Neem ook eens een kijkje op deze link: https://hetstroomtinjou.nl/2020/11/19/wat-is-zelfhelend-vermogen/

Hoe activeer jij het zelfherstellend vermogen?

Zorg er als eerste voor dat jij in balans bent. Dit betekent dat jij bewust bezig bent met onderstaande punten. 

 

  • Stress is slecht voor je lichaam. Jouw lijf reageert hier zowel geestelijk als lichamelijk op.
  • Zorg voor gezonde voeding.
  • Werk aan je geluk. Doe dus dingen waar je blij van wordt. Het activeert jouw gelukshormoon. 
  • Verzorg je lichaam zorgvuldig.
  • Houd je lijf fit en flexibel. 

 

Geef jouw lichaam tijd. Tijd om te helen.Je lijf is slimmer dan je denkt. Een tabletje,zalfje of ander medicijn zorgt ervoor dat er snel maar relatief kortdurend een oplossing gevonden wordt. Maar deze oplossing richt zich vaak op de klacht en niet op de oorzaak. Jouw lichaam is in staat om te zoeken naar de oorsprong van jouw klacht waardoor het in staat is deze bij de kern te helen. 

Massage draagt bij…

Aan het activeren van het zelfhelend vermogen. Omdat jouw lichaam en geest in contact en in balans komen, wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Hierdoor ontstaat een betere balans tussen je lichaam en geest, wat een sterk helende werking met zich meebrengt. Verder activeer jij jouw lichaam tot de afvoer van afvalstoffen, en verlicht je spanningen in je lichaam. Dit heeft als gevolg dat er ruimte vrijkomt om de energiebanen weer te laten stromen. Wist jij dat er tijdens een massagebehandeling een stofje vrijkomt wat jou gelukkig maakt? 

Bioresonantie

Bij bioresonantie meten we de verschillende frequenties in jouw lichaam. Alle deze frequenties zijn van invloed op de lichaamsprocessen. Door het oppikken van deze golfbewegingen wordt duidelijk in beeld gebracht waar zich blokkades bevinden. In feite zijn dit verstoringen. Omdat jouw lijf hier in disbalans is, kost het je lichaam meer moeite om het zelf te helen. Door het terugsturen van frequenties activeren we jouw lichaam jouw genezing weer zelf op te pakken. Lees deze blog eens rustig door. Ook via deze link vind je informatie over de bioresonantie. 

 

Wij zijn benieuwd, heb jij al eens ervaren dat jouw lichaam precies weet wat jij nodig hebt om te genezen?

Gezonde groet, 

Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk. 

 Bronvermelding:

www.hetstroomtinjou.nl

www.solutalks.nl

www.mosense.nl

 

Tags:

MAKE SENSE, MOSENSE

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak inplannen