BLOG

Massage of bioresonantie bij migraine

Datum: 25 januari 2024

Vragen?
Contact

 “Het liefst lig ik in een donkere ruimte met zo weinig mogelijk geluid om me heen”

Heb jij last van migraine aanvallen dan zul je dit vast herkennen. De aanvallen van hoofdpijn kunnen allerlei mogelijke oorzaken hebben. Het kan zijn dat jij er net voor je menstruatie last van hebt. Het eten van bepaalde voeding kan migraine opwekken maar ook slaaptekort, te weinig drinken en stress kunnen jou een paar uur, en soms zelfs dagen plat leggen. 

Migraine, wat is het en waar herken ik het aan?

 Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn. De precieze oorzaak van deze hoofdpijn is niet bekend. Het heeft in ieder geval iets te maken met een ontregeling van het zenuwstelsel. Er ontstaat een soort “kortsluiting”in jouw bloedvaten waardoor, deze eerst gaan vernauwen en daarna gaan verwijden. De verwijding van jouw bloedvaten zorgt ervoor dat er migraine opkomt. Er zijn een aantal kenmerken waaraan je kunt herkennen dat je migraine hebt, in plaats van gewone hoofdpijn. Pijn zit aan één kant van je hoofd Pijn is kloppend of bonzend Pijn verergert door lichamelijke inspanning Je bent misselijk/moet overgeven Je verdraagt geen licht/geluid Misschien voel jij je migraine opkomen. Je krijgt dan waarschuwingssignalen zoals diarree, overgeven of plotseling minder kunnen zien.

 

Massage Een massage kan  helpen. Door jezelf eens lekker te laten masseren zorg jij ervoor dat de spierspanning afneemt. Ook wordt door een massage de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor zullen jouw bloedvaten minder snel gaan verwijden, waardoor de migraine dus uitblijft. Belangrijk om te weten is dat een massage altijd preventief werkt. De ontspanning, spierverlichting en afvoer van afvalstoffen kan migraine voorkomen. Op het moment dat jij migraine hebt dan mogen wij helaas niet masseren. 

Bioresonantie

Door het gebruik van het bioresonantie-apparaat zijn wij in de gelegenheid een aangepast programma te maken die zich helemaal richt op de verstoringen rondom jouw migraine. Doormiddel van het terugsturen van verschillende frequenties worden deze verstoringen opgeheven. Als ware leer jij jouw lichaam om een andere weg in te slaan die ervoor gaat zorgen dat klachten beduidend verminderen en/of verdwijnen. 

 

Sportieve groet,  Mosense 

 

         

 

 

Tags:

MAKE SENSE, MOSENSE

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak inplannen