BLOG

Natuurgerichte geneeskunde

Datum: 4 februari 2023

Vragen?
Contact

Natuurgerichte geneeskunde

Bij MoSense is er ruimte om jouw behandelingen te reserveren onder natuurgerichte geneeskunde. Het is goed om te weten dat er een kans bestaat dat jouw zorgverzekering deze consulten helemaal of gedeeltelijk vergoed. Tevens is het fijn om vooraf enkele kennis en informatie te hebben of deze behandeling past bij de klachten waar jij mee rondloopt.

Wat is een natuurgeneeskundig consult?

Een natuurgeneeskundig consult is een consult zoals alle andere. Het grote verschil is dat we bij een behandeling als deze een uitgebreide anamnese afleggen. Welke klachten heb jij, waar komen deze mogelijk vandaan en heel belangrijk welke behandelmethode kunnen wij hier het beste op toepassen. Ook wordt er gekeken naar jouw medische geschiedenis en wellicht erfelijke aandoeningen. Een behandeling binnen het natuurgeneeskundig consult is erop gericht het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te triggeren. Hierdoor gaat jouw lijf de probleemgebieden zelf herstellen.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

Een natuurgeneeskundig consult kan voor iedereen met een klacht worden ingezet,. Heb jij last van nek -schouderklachten dan is dit consult passend. Maar ook als de ongemakken hun locatie vinden in bijvoorbeeld je heupen,knieën of onderrug kan een natuurgeneeskundig consult van betekenis zijn.

Neem contact op

Twijfel jij of jouw klachten verholpen kunnen worden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Voor vragen over een eventuele vergoeding verwijzen wij je graag door naar je eigen zorgverzekering. Afhankelijk bij wie je verzekerd bent en hoe kan een vergoeding plaatsvinden.

 Sportieve groet MoSense

 

 

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Tags:

MAKE SENSE, MOSENSE

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak inplannen