BLOG

Natuurgerichte geneeskunde, het is bijna het einde van het jaar!

Datum: 9 december 2023

Vragen?
Contact

Want gezondheid is onbetaalbaar

Bij MoSense is er ruimte om jouw behandelingen te reserveren onder natuurgerichte geneeskunde. Het is goed om te weten dat er een kans bestaat dat jouw zorgverzekering deze consulten helemaal of gedeeltelijk vergoed. Tevens is het fijn om vooraf enkele kennis en informatie te hebben of deze behandeling past bij de klachten waar jij mee rondloopt. En welke stappen jij moet zetten om tot een vergoeding te komen. 

Het is bijna het einde van het jaar. Betekend dat jij nu moet gaan onderzoeken of voor het volgend jaar jouw aanvullende verzekering een vergoeding geeft voor natuurgerichte geneeskunde. Krijg jij al een vergoeding dan is het slim eens na te gaan op hoeveel behandelingen jij nog recht hebt. Let op: Er is veel veranderd in de toewijzingen. ga er dus niet vanzelfsprekend vanuit dat jij in 2024 dezelfde rechten hebt als dit jaar.

Wat is een natuurgeneeskundig consult?

Een natuurgeneeskundig consult is een consult zoals alle andere. Het grote verschil is dat we bij een behandeling als deze een uitgebreide anamnese afleggen. Welke klachten heb jij, waar komen deze mogelijk vandaan en heel belangrijk welke behandelmethode kunnen wij hier het beste op toepassen. Ook wordt er gekeken naar jouw medische geschiedenis en wellicht erfelijke aandoeningen. Een behandeling binnen het natuurgeneeskundig consult is erop gericht het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te triggeren. Hierdoor gaat jouw lijf de probleemgebieden zelf herstellen.

Voor wie is deze behandeling bedoeld?

Een natuurgeneeskundige behandeling kan voor iedereen met een klacht worden ingezet. Heb jij  bijvoorbeeld last van nek -schouderklachten dan is dit consult passend. Maar ook als de ongemakken hun locatie vinden in bijvoorbeeld je heupen,knieën of onderrug kan een natuurgeneeskundig consult van betekenis zijn.

Lees hier hoe dit consult in zijn werk gaat: De behandeling

Wist jij dat een bioresonantie behandeling ook onder een natuurgeneeskundig consult valt? Ben jij nieuwsgierig naar het functioneren van de processen in je lichaam of heb jij ongemakken, denk dan eens aan een bodycheck. 

Neem contact op

Twijfel jij of jouw klachten verholpen kunnen worden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Voor vragen over een eventuele vergoeding verwijzen wij je graag door naar je eigen zorgverzekering. Afhankelijk bij welke zorgverzekering en het daarbij behorende aanvullende pakket kan een vergoeding plaatsvinden.

 Sportieve groet MoSense

 Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

 

Tags:

MAKE SENSE, MOSENSE

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak inplannen