BLOG

Tevreden cliënten delen hun verhaal

Datum: 17 november 2023

Vragen?
Contact

Want degene die jou voorgingen zijn de beste ambassadeurs.

Daarom wijden wij de blog van deze week aan de recensies van cliënten die jou voorgingen. 

Bioresonantie:

Tijdens de bioresonantiebehandeling wordt je lichaam van top tot teen gescand. Dit gebeurt met behulp van een speciaal apparaat dat trillingsfrequenties meet. Door deze uitgebreide test worden verstoringen en blokkades van de cellen opgespoord en zichtbaar gemaakt. Daarbij wordt er onder andere gekeken naar je organen, energiestromen, voedingsstoffen en eventuele tekorten aan bepaalde vitaminen en mineralen. Dit alles is volledig pijnloos, onschadelijk voor je lichaam en je mag gewoon je kleren aanhouden.

Om verschillende redenen maakten onderstaande cliënten een afspraak om een bioresonantie- behandeling te ondergaan. Na het ondergaan van de uitgebreide analyse test en daaruit komende resultaten worden er harmonisaties ingezet. Dit betekent dat het apparaat frequenties gaat terug sturen naar de gebieden waar storingen gevonden werden. Omdat wij precies in beeld hebben waar in het lichaam verstoringen aanwezig zijn, worden de harmonisaties precies “op maat “ samengesteld. Jouw lichaam vangt de juiste frequenties op en het zelfgenezend en herstellend vermogen wordt geactiveerd. 

Omdat de harmonisaties voor elke cliënt persoonlijk worden samengesteld zijn de succesverhalen ( recensies) verschillend. Iedereen komt tenslotte met een andere verwachting en/of klacht. 

Laat je verrassen en vooral overtuigen door het lezen van de reacties: 

 

Bioresonantie. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Mijn ervaring:Verbluffend!

Na een intake en eerste sessie is meteen al energie in beweging gezet in mijn                          lichaam. Enkele voorbeelden: de afvalstoffen worden afgevoerd,merkbaar aan het veelvuldig toiletbezoek,een hevige zweetaanval alleen op mijn hoofd is een aanval op de aanwezigheid van het verkoudheidsvirus; een verstoring in het schouderblad is te herleiden naar een ongeval lang geleden.Verder komt uit de analyse naar voren: de aanwezigheid van het pfeiffer virus, een verhoogde activiteit van psoriasis en een tekort van een aantal vitamine en mineralen. Het bioresonantieapparaat registreert veel meer dan waar je je bewust van bent. Naar mijn mening zeker de moeite waard. Na 3 sessies heb ik weer volop gezonde energie.

 

—————

 

Al jaren heb ik heel veel last van hormoonschommelingen. Ik plande mijn leven er omheen omdat ik precies wist hoe ik me voelde op welk moment in mijn cyclus. Soms wilde ik me het liefst een hele week me onder een deken verstoppen, zo rot kon ik me voelen. Totdat ik bij Esther was geweest en alles opeens veranderde. Ik voelde met duidelijk veel beter en zelfs zoveel beter dat ik de hele maand door een soort geluksgevoel ervaarde. De downdagen waren er niet meer en ik merkte geen verschil meer tussen de weken. Het grappige was dat dit helemaal niet de insteek van mijn afspraak voor de Bioresonantie was. Ik kwam daar doordat ik nog steeds nare verschijnselen had van Long Covid. Ook deze restjes zijn nu zo goed als verdwenen. Als bonus heb ik ook nog een plattere buik, doordat deze sinds mijn afspraken bij Esther niet meer zo opgeblazen is. Dankjewel Esther voor je duidelijke uitleg, je deskundigheid en je fijne energie.

 

Hou jij de socials deze week goed in de gaten? Daar delen wij nog enkele fijne recensies over de mooie resultaten die we boeken door de bioresonantie behandelingen. 

heb jij ons eerder geschreven blog al gelezen? 

Ben jij al overtuigd of heb je nog een aantal vragen? 

Neem contact op met : 06- 21316584

We plannen dan direct een afspraak of beantwoorden al jouw vragen. 

 

Met sportieve groet, 

Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Tags:

MAKE SENSE, MOSENSE

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.

Afspraak inplannen